اشتراک در خبرنامه
لطفاً نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه در کادر زیر وارد کنید.
آمار سایت
- کل کاربران ثبت شده: 1961 کاربر
- کاربران حاضر در وبگاه: 0 کاربر
- میهمانان در حال بازدید: 181 کاربر
- تمام بازدیدها: 21795112 بازدید
- بازدید ۲۴ ساعت گذشته: 12359 بازدید
کنفرانس های انجمن
همایش
اپتیک و فوتونیک،
بهمن 1403
(برگزار شد)
استفاده از مطالب ارائه شده در این پایگاه با ذکر منبع آزاد می باشد.
جلد 25 - مجموعه مقالات پذیرفته و ارائه شده در بیست و پنجمین کنفرانس اپتیک و فوتونیک ایران
ICOP & ICPET _ INPC _ ICOFS سال25 صفحات 1100-1097 |
برگشت به فهرست نسخه ها
Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:



Nourgostar M R, Kordrostami Z. Non-Enzymatic Optical Glucose Biosensor Using Grown ZnO Nanorods on Printed Circuit Boards. ICOP & ICPET _ INPC _ ICOFS 2019; 25 :1097-1100
URL: http://opsi.ir/article-1-1748-fa.html
URL: http://opsi.ir/article-1-1748-fa.html
نورگستر محمد رضا، کرد رستمی زهیر. زیست حسگر نوری غیر آنزیمی گلوکز مبتنی بر نانومیله های اکسید روی رشد یافته بر روی برد مدار چاپی. مقالات پذیرفته و ارائه شده در کنفرانسهای انجمن اپتیک و فوتونیک ایران. 1397; 25 () :1097-1100
1- دانشگاه صنعتی شیراز
چکیده: (3445 مشاهده)
زیست حسگر گلوکز فلورسانت برمبنای نانومیله های اکسید روی که بر روی زیرلایه برد مدارچاپی رشد داده شده است ساخته شده است. لایه ی بذر بر روی برد مدارچاپی به روش لایه نشانی دورانی ایجاد و نانومیله های اکسید روی بر روی زیر لایه به روش هیدروترمال رشد داده شده است. در ساخت سنسور گلوکز پیشنهاد شده، دما و مدت زمان جدید برای آنیلینگ مورد استفاده قرار گرفته است. نمودار انکسار اشعه ایکس و تصویر میکروسکوپ روبشی الکترونی نشان میدهد که نانومیله های اکسید روی طی پروسه رشد به نحو مطلوبی شکل گرفته اند. خروجی این سنسور بر اساس طیف سنجی فتولومینسانس میباشد. پس از مراحل لازم برای ساخت این بایوسنسور، پاسخ طیف فلورسانت به ازای غلظت های مختلف گلوکز اندازه گیری شده است. پاسخ ها، نشان دهنده حساسیت بالای این بیوسنسور نسبت به تغییرات غلظت های مختلف گلوکز میباشد که این میزان تغییرات برای غلظت های مختلف گلوکز مورد بحث و مقایسه قرار گرفته است.
بازنشر اطلاعات | |
![]() |
این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است. |